Annonsera

Sundsvalls Musikradio drivs av Sundvalls Musikradioförening och för närvarande pågår en reorganisering av verksamheten. Innehållet produceras gärna i samarbete med andra föreningar, bildningsförbundet SENSUS och kommersiella aktörer, som väljer att stödja SMRF. Basverksamheten är att informera om föreningars verksamhet och bidra till ett aktivt, integrerat, kultur- och musikliv i Sundsvall.  Det är möjligt för andra att ekonomiskt stödja verksamheten, som drivs genom medlemmarnas idéella arbete. Vi vet att en majoritet av den publik vi vänder oss till är lyhörd och nyfiken och därför hoppas vi kunna utveckla Sundsvalls Musikradio till en intressant affärspartner i Sundsvall med omnejd.

Radiomediet är ett kraftfullt instrument i marknadsbruset och undersökningar visar att reklam i radion är kostnadseffektivt. På SMR:s hemsida finns också utrymme för information och reklam.
Tveka inte att kontakta oss för att få mer info, prisuppgifter och tips. Behöver du hjälp med inslaget så ordnar vi det gärna.

Vi vill vara en självklar länk mellan människor och företrädare för olika sammanslutningar inom företagsamhet, institutioner, organisationer och föreningar vi alla har kontakt med i vår vardag. Sundsvalls Musikradio välkomnar samarbeten av olika slag som svarar mot kanalens policy och kan verka positivt för Sundsvall och dess invånare.

 

Följ SMR i Sociala Medier!