Sundsvalls Musikscen

Jonny Cutz, på bilden tillsammans med ljudtekniker i en av Abbey Roads studior i London – där de spelade in senaste albumet – spelar på Club Go Go (EQ House, fd Skönsbergs Folkets Hus) i en serie arrangemang, som började hösten 2018. Den här höstsäsongen börjar torsdag den 26/9. Gästartist är Lalla Hansson! Då blir det inte bara nostalgi, för Lalla har fortsatt att producera nya låtar sedan genombrottet på 60-talet. Finns att lyssna till på olika ljudbärare. Eddie Oliva gästar Cutzarna torsdag den 28 november. 

 

SÄSONGSPREMIÄR – Sundsvalls Jazzklubb

Måndagsjazz 9/9 2019 KL 19:30 på Estreet

Foto: EmmaLisa Pauly

Kristin Amparo och Lilla Trion

Kristin Amparo är en vokalist och låtskrivare med en bakgrund i bland annat jazzutbildningen vid Kungliga Musikhögskolan

Genombrottet kom med den stora toppliste-hiten “Din soldat”, som hon skrev och sjöng in tillsammans med artisten Albin. Kristin Amparo har arbetat med stora delar av den svenska musikeliten – Nina Persson från Cardigans, Oskar Linnros, Daniel Adams-Rey, Looptroop Rockers, Janne Schaffer och Jon Henrik Fjällgren för att nämna några.

Kristin Amparo rör sig fritt mellan genres och har varit en stark kraft bakom hiphop-kollektivet Femtastic, med flera radiohits tillsammans med det svenska rapfenomenet Cleo. Samtidigt har hon skrivit musik och uppträtt frekvent med den ultracoola retrosoulgruppen Combo De La Musica, som redan turnerat flitigt runtom i Europa med sin varma, glädjespridande soulmusik.

2015 deltog Kristin Amparo i Melodifestivalen med den kritikerrosade låten “I See You” som senare sålde guld.

Kristin Amparo sång/gitarr

Nils Kakoseos gitarr

Love Örsan bas

Christopher Cantillo trummor