Tablå

KlissbergsmastenSändningsförutsättningarna ligger vanligtvis på en högkvalitativ nivå, men f n är det tyst både i etern och på Webben. Fredrik Näslund och Björn Westros jobbar med det. Det som klingar presenteras av Börje Andersson, Hans-Erik Bergman, Ulla Hörnell, Per-Roger Carlsson och Janeric Sundqust. Inom kort hälsar vi även Henry Edin välkommen som presentatör, Allt för att ett varierat utbud med betoning på sundsvallslokal musik och med nationella och internationella utvikningar. Ambitionen är även att programtablån skall utökas med mer talat, berättande innehåll.

Klingande tips om vad som händer på Sundsvalls musikscen får du under rubriken med samma namn i menyn och först och främst på den här sajtens förstasida. Du kan även höra en del tidigare inslag under under ”Blandat Bandat” i webbmenyn ovan.

SUNDSVALLS MUSIKRADIOFÖRENING samarbetar med ett antal föreningar som finns registrerade hos FÖRENINGSBYRÅN i Sundsvalls kommun. Detta adderat till det sedan tidigare etablerade samarbetet med musik- och kulturbranschmänniskor gör det möjligt för flera intresserade att producera ett radioutbud som underhåller, informerar och entusiasmerar. Så håll koll på den här sajtens olika sidor i din dator och följ utvecklingen! Sundsvalls Musikradio – din lokala radio.

I programtablån

Sundsvalls Jazzklubb är exekutiv producent, när Hans Erik Bergman och Ulla Hörnell håller jazzmusikarkivet öppet varje torsdag kl 18-19. Innehåller en hel del med och om lokal jazzmusik .

Solens IF sänder som vanligt med nytt programinnehåll varje vecka. Arne och John Hansson sammanställer och presenterar.

Persiska föreningen i Sundsvall, som svarar för en timmes innehåll per vecka med Cilin Pour som programledare.

Bergsåkersronden med travtips, synpunkter på travsporten och musik presenteras som vanligt av Börje Andersson på tisdagar och torsdagar kl 16.00-16.20.

Domsaga – musikhuset på Västra Allén erbjuder, lokal, levande musik inspelad av Göran Johansson

Janeric Sundquist och Per-Roger Carlsson presenterar det dagliga innehållet

Musikblandningen är populärmusik ur alla eror och genrer från den lokala musikscenen i Sundsvall med nationella och internationella utblickar. Henry Edin och Janeric Sundquist redigerar och lägger till i spellistorna kontinuerligt och tar tacksamt emot tips. info@sundsvallsmusikradio.se och 0733921974, är kontaktvägaarna.

Händige Henry vispar vax och håller klaff och överlåter åt er lyssnare att själva filosofera och färga melodimosaiken med minnen från då, nyss och nu!

Bilderna här nedan illustrerar en del av populärmusikblandningen som är på väg att klinga i Sundsvalls Musikradio. Under en period hösten 2017 på FM 89,7 över centrala delar av Sundsvall – i den vanliga radioapparaten – och här på Webben om du klickar på ”Webbradio” i meny ovan.

             Count Basie ork    jannezLunicksKolbacken

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ SMR i Sociala Medier!