Tablå

Klissbergsmasten Det är Sundsvalls Musikradioförening som är ansvarig förening för innehållet som sänds på FM 89,7 i Sundsvall och på sundsvallsmusikradio.se. Bergåkersronden, Jazzklubben, Solens IF, Persiska föreningen, Matforsgården och Domsaga Musikhus, är de senaste aktörerna, som förmedlat information om vad som tilldrager sig i de olika verksamheterna, samt erbjudit ett klingande utbud av lokal musik med nationella och internationella utvikningar. F n vilar verksamheten och en administrativ omorganisation pågår. Ambitionen är att programtablån skall innehålla mer talat, berättande innehåll utöver den föreningsinformation som ges. Under tiden sänds en slinga med information mixad med egen, fri, musik.

Klingande tips om vad som händer på Sundsvalls musikscen får du under rubriken med samma namn i menyn och först och främst på den här sajtens förstasida. Informationen är fn daterad p g a den reorganisering som pågår. Bidra gärna med tips omval som händer! Du hittar kontaktinfo på den här sajten! Du kan höra en del tidigare inslag under ”Blandat Bandat” i Webbmenyn ovan.

SUNDSVALLS MUSIKRADIOFÖRENING har samarbetat med ett antal föreningar (se ovan) som finns registrerade hos FÖRENINGSBYRÅN i Sundsvalls kommun och därigenom också haft ett visst ekonomiskt stöd för verksamheten. Det stödet har Sundsvalls Musikradioförening valt att inte söka fn, men samarbetet fortsätter med de föreningar, som vill ansluta och med dem som hittills ingått i samarbetet. Håll koll på den här sajtens olika sidor i din dator och följ utvecklingen! Sundsvalls Musikradio – din lokal-lokala föreningsradio.Tips, frågor, synpunkter och förslag till samarbete tas gärna emot på info@sundsvallsmusikradio.se för mejl, 0733921974 för sms och samtal och Sundsvalls Musikradioförening c/o Carlsson Sveavägen 9 85239 Sundsvall är adressen för vykort och brev.

             Count Basie ork    jannezLunicksKolbacken

    

 

Följ SMR i Sociala Medier!