Tablå

Klissbergsmasten Det är Sundsvalls Musikradioförening som är ansvarig förening och innehållet och innehållet presenteras av Börje Andersson (Bergåkersronden), Hans-Erik Bergman och Ulla Hörnell (jazz), Arne och John Hansson (Solens IF) och Cilin Pour (Persiska föreningen). Per-Roger Carlsson, Henry Edin och Janeric Sundqust är Sundsvalls Musikradioförenings programledare. Allt för att ett varierat utbud med betoning på Sundsvallslokal musik och med nationella och internationella utvikningar, samt information omde olika födreningarnas verksamheter. Ambitionen är att programtablån skall utökas med mer talat, berättande innehåll.

Klingande tips om vad som händer på Sundsvalls musikscen får du under rubriken med samma namn i menyn och först och främst på den här sajtens förstasida. Du kan även höra en del tidigare inslag under under ”Blandat Bandat” i webbmenyn ovan.

SUNDSVALLS MUSIKRADIOFÖRENING samarbetar med ett antal föreningar som finns registrerade hos FÖRENINGSBYRÅN i Sundsvalls kommun. Detta adderat till det sedan tidigare etablerade samarbetet med musik- och kulturbranschmänniskor gör det möjligt för flera intresserade att producera ett radioutbud som underhåller, informerar och entusiasmerar. Så håll koll på den här sajtens olika sidor i din dator och följ utvecklingen! Sundsvalls Musikradio – din lokala radio.

I programtablån

Hans Erik Bergman och Ulla Hörnell håller jazzmusikarkivet öppet varje torsdag kl 18-19. Innehåller en hel del med och om lokal jazzmusik .

Solens IF sänder som vanligt med nytt programinnehåll varje måndag l 18. Arne och John Hansson sammanställer och presenterar.

Persiska föreningen i Sundsvall, som svarar för en timmes innehåll varje tisdag och onsdag kl 18. Cilin Pour är programledare.

Bergsåkersronden med travtips, synpunkter på travsporten och musik presenteras som vanligt av Börje Andersson på tisdagar och torsdagar kl 16.00-16.20.

Domsaga – musikhuset på Västra Allén erbjuder, lokal, levande musik inspelad av Göran Johansson

Janeric Sundquist, Henry Edin och Per-Roger Carlsson presenterar det dagliga innehållet för Sundsvalls Musikradioförening. Måndag-fredag kl 10 till 12 och 15 till 18.

Musikblandningen är populärmusik ur alla eror och genrer från den lokala musikscenen i Sundsvall med nationella och internationella utblickar. Henry Edin och Janeric Sundquist redigerar och lägger till i spellistorna kontinuerligt och tar tacksamt emot tips. info@sundsvallsmusikradio.se för mejl, 0733921974 för sms och samtal och Sundsvalls Musikradioförening c/o Carlsson Sveavägen 9 85239 Sundsvall är adressen för vykort och brev.

Händige Henry vispar vax och håller klaff och överlåter åt er lyssnare att själva filosofera och färga melodimosaiken med minnen från då, nyss och nu! Det klingande innehållet när Händige Henry DJ:ar är Sundsvalls Musikförenings egen, instrumentala, musik.

Bilderna här nedan illustrerar en del av populärmusikblandningen som är på väg att klinga i Sundsvalls Musikradio. Under en period hösten 2017 på FM 89,7 över centrala delar av Sundsvall – i den vanliga radioapparaten – och här på Webben om du klickar på ”Webbradio” i meny ovan.

             Count Basie ork    jannezLunicksKolbacken

    

 

Följ SMR i Sociala Medier!